uFeel.me
няма_име
Автор: ve_si_to,  24 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 261
По улицата бавно крачат двама
От стъпките им се усеща колко са сами...
Много тихичко пристъпват и...
Нищо не мълвят...просто тихичко пристъпват
И двамата мълчат...
Шум се чува...тих...отеква!Това е моето сърце...
Луната само ти нашепва,как
Искам те завинаги до мен!

(a)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me