uFeel.me
няма_име
Автор: asenov,  17 юли 2011 г. в 15:59 ч.
прочити: 173
Тази сутрин има мъгла,
градът тъне в тишина,
тих дъждец вали
и лее се мирис на липи...
лястовичките не знаят
облаците и те,
че слънцето в преградките ми спи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me