uFeel.me
няма_име
Автор: elina15,  26 март 2011 г. в 17:03 ч.
прочити: 244
Замръзва лятото.
Замлъкват песните на птиците.
Златее есента като монета тази вечер.
Зелена е тревата. Все още... пази топъл дъх.
Здрачава се... а полъхът кашмирен
Запалва светлини в смълчаното небе-
Звезди трептящи, будещи тревоги.
Завива нощната тъма с беззвучие света.
Затуй в такава нощ безлунна
Звукът на име ничие не се дочува.
Завивка имаш ти... от меко бяло тяло
Затоплена... Не моето.
Заспивай... Отмори се -
За любовта ми сънен ще дочуеш.
Заспи... сънят събужда... други сетива.
Задъхано как ме докосваш засънувай.
Затопляй ме, прекарай длан по мен.
Завземай ме и яростно и ласкаво... и...
Завладей ме... със сила и със страст, и с нежност.
Замирам... сладка и притихнала. Такава ме сънувай цяла нощ.
Задъхана... и отмаляла от ласки. И дива и покорна ме сънувай.
Зората щом проникне след това,
За миг щастлив се усмихни... а после...
Забрави... съня...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me