uFeel.me
несбъдната мечта
Автор: никинцето,  16 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 407

Търся..гледам....
но нищо не намирам,
търся..но теб те няма.
Тръгна си просто ей така,
тръгна си и не каза "Сбогом".

Остави само спомени
прекрасни и очи тъжащи
Бавно всичко започва да рухва,
усеща го моето сърце.
В мене напират сълзите, сълзите
казващи болка голяма.

Някога ще мога ли,
аз да те видя
ще мога ли да усетя
погледа топъл.

Не...това било е сън,
остават само спомените,
за надеждата която имах.
Да-беше мъничка но я имах,

Исках много аз
исках любовта ти
В спомените ще останат
разговорите безкрайни
и в миналото ще остане
първата и последна среща..

Ти беше една мечта,един блян....
ти беше но си отиде...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me