uFeel.me
(не)решително
Автор: Laska,  17 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 440
Замина.
Влакът замина...
Там, на перона бях,
но не се качих.
Не посмях...
Щеше при теб да ме отведе,
а да те видя,
ме е... страх.
Зная, чакаш ме
с нетърпение.

Махни се, Нерешителност!
Успокой се, Вълнение!

Ето следващият влак -
ще се кача!

Взех решение!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me