uFeel.me
неделен диптих
Автор: парнар,  17 юни 2009 г. в 11:00 ч.
прочити: 145
“Ти само
с намеренията си
тръгни.”
Иван Пейчев


Просто потъва в дъжда
твоето нежно
“обичам те”.
Всички прозорци и пътища
сякаш окрадоха дните ни.
Или е спряла земята
своето кармично движение.
Вълшебна.
И мъничка , свята…
Само ти… само ти си до мене.

2

Някак светът охладня.
Без усмивката жарка
на лятото.
Някак умря
в есента
този лъч от сребро по водата.

Само ти си до мене
сега.
Само ти …
не отивай далече!
После как ще съм жив
за света.
В тази зимна неделна
безбрежност...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me