uFeel.me
не искам такива приятели...
Автор: ioankata,  3 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 278
Прочетох всичко в очите ти,
в леденостудения ти поглед,
че искаш да се разделим.
Какво не бих дала това да е лъжа!

Ясно ми казаха очите ти
онова, което искат да ми кажат устните ти.
Ясно ми казаха очите ти,
че вече искаш да останем само приятели.

Не искам такива приятели,
които толкова горчиво ще ме нараняват!
Не искам, не искам такива приятели -
приятели, които искат да ме виждат как страдам!

Прочетох всичко в очите ти,
онова, което криеш в душата си -
че искаш вече да се разделим.
Не знаеш как ме кара да кървя мълчанието ти.

Ясно ми казаха очите ти
онова, което искат да ми кажат устните ти.
Ясно ми казаха очите ти,
че вече искаш да останем само приятели.

Не искам такива приятели..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me