uFeel.me
на екс
Автор: djenta,  2 февруари 2009 г. в 09:42 ч.
прочити: 313

Зов страстен
душата  боли...
в мрак утрето
скрито,
какво остава за нас.
Забрави...
не ревнувай,
безмълвно...
ме целувай,
сълзите горчиви на екс
ще изпия аз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me