uFeel.me
/на Калина/
Автор: Mimonche,  9 септември 2009 г. в 12:30 ч.
прочити: 215
В суетата на нощния здрач
чаках твоя лик аз да срещна.
Тишината ми е палач,
не намирах аз нищо отсреща.

Сред шумове чувах гласа,
който глуха аз бих разпознала –
приближаваше и пак сред леса
сякаш бягаше като за раздяла.

В лабиринт от въпроси сновях,
предизвиквах те, виках и махах.
Тъй сама аз по теб изгорях,
а дърветата все тъй мълчаха...

21:48
8 септември 2009г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me