uFeel.me
musique pour la nuit
Автор: Elpidaa,  30 юни 2011 г. в 18:16 ч.
прочити: 241


нарисувай залез
подари ми жълта роза
изречи на глас най-лудия си сън
преброй буквите
и забрави името ми
докато танцувам по смеха ти
и гъделичкам въображението
ме попитай

да
 приспим
          ли
           вятъра


до утре

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me