uFeel.me
молитвено
Автор: парнар,  29 януари 2009 г. в 10:36 ч.
прочити: 166

Постой със мене,

мила.

Във тихото

      от края на нощта.

По вените ми тича

мрак

и

минало.

А на разсъмване

ще съм

за тебе

изгубена

във другия

               мечта…

 

Постой със мене

в залеза,

любима.

На връщане

от някой ден.

Като следа

във стих

за бъдеще.

След зимата

         на нероден…

              Ще те превържа

само в себе си.

На този пристан –същия…

                                          Сърцето

крие

болните си дни.

Без път.

Без знак

             за връщане.

 

                      Постой със мене…

Някъде. Като следа

от пясъка на друг.

Понесъл своя ден

в отвъдното

или след нечия съдба.

Очите ти ще облека

в пътеките –

изтекла в камъка

                                 река…<

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me