uFeel.me
мерло
Автор: парнар,  14 февруари 2009 г. в 12:54 ч.
прочити: 171

…А нощта е тръпчива

като

недопитите капки

мерло

от чашата.

И ръката ти подрежда

моите мисли

до късно

по масата…

Върху ми

събаря

част от липите

и улицата,

част от лицето

на

въздуха…

                     върху ми.

Свлича

зелената

струя

на сетивата.

 

Най-после

обичта

в мен

докосна

ризата,

сви забранените гънки

от дните

без

твоите

устни. И бялна стаята

с разпиляното

слънце

по раменете ти.

 

…А нощта е тръпчива.

                И пари . От виното.

Или от белите лилии.

                   По сълзите …

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me