uFeel.me
малко наляво
Автор: Valens,  20 юли 2011 г. в 20:24 ч.
прочити: 250

недей се събува...

влизай направо...

 

...знам,

че е мрачно...

малко наляво...

имам си място

свободно за тебе...

 

...не се натрапваш

тъкмо навреме...

 

само,

че днес

завесата няма,

да се вдигне над нас

безсилна и няма...

и роли

спектакъл

няма да има...

 

навярно си чакал

във лятото зима...

 

но...

този път искам

без грим

и без маска

ти да ме видиш

през погледа ласкав...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me