uFeel.me
макар и с мисъл
Автор: Laska,  11 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 709
в тази нощ
безлунна и беззвездна
когато тъгата
разпростира пипала
нужно ми е
да забравя всичко
на рамото ти
да склоня глава
да ме прегърнеш
макар и с мисъл
и в очите ти
да се потопя

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me