uFeel.me
любовта
Автор: mari_2004,  19 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 520
любовта ти живота е това което ние двама градим любовта ти е в моя живот такава каквато ти а градиш силна и не повторима като тъмни облаци и дъжд сякаш слънцето в любовта закрива грозната фантазия.Любовта ти е нещото което ми липсва .Любовта е като небето което във очите ти искри търсиш моята любов тя между нас и търси да се взриви в безкрая на света за едната дума-любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me