uFeel.me
лъжи
Автор: ve_si_to,  23 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 314
Отново ли ме лъжеш?
Просто замълчи!
Не казвай нито дума
за друга ги пази!
Писна ми да вярвам
в измислени мечти!
Писна ми да слушам...
просто замълчи!
Знам че си играеш
с моите мечти
Знам,че ти е смешно,
колко ме боли!
Просто се обръщай...
по пътя си върви...
Аз не вярвам вече
на твоите лъжи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me