uFeel.me
...която ти си взел
Автор: ve_si_to,  24 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 284
Явно Бог ме е орисал
да живея с мисълта за теб,
да сънувам и да плача за спомена нелеп!
Отдавна някъде избягал...
отдавна скрил мечти безброй...
на случайните дела залагал-
в горчивия порой!
Сълзите сякаш тебе гонят
и мечтите ми като трохи след теб се ронят...
и бягат без посока, цел...
да открият любовта, която ти си взел!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me