uFeel.me
казваш...
Автор: ve_si_to,  29 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 383
Казваш - \"Всичко свърши\",
а кога ли е започнало?
Казваш - \"Всичко свърши\",
а имаме ли минало?

Душата в спомена се лута
и търси радостните дни,
сърцето - стените бута
да си върне красивите мечти...

Тръгваш! Студено гръб обръщаш,
за мен си спомен изгорен...
пепел даже не оставих...
Никога не ще се върнеш ти при мен!!

Казваш - \"Всичко свърши\",
а кога ли е започвало?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me