uFeel.me
как да те забравя
Автор: ve_si_to,  23 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 339
Кажи ми как да те забравя?
Кажи ми как да не тъжа?
Кажи ми колко още да се давя
в потока от тъга?

Слънцето с длани ще закрия,
луната в сълзи ще потопя,
споменът за тебе ще убия
да не страда моята душа!

Нима е нужно,неразбирам,
да умирам и тъжа.
Нима трябва да заспивам
вечер без сърце и без душа!?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me