uFeel.me
изгубих те
Автор: никинцето,  16 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 410
Чувам как сърцето ми плаче
с горчиви кървави сълзи,
виждам душата си огорчена
потънала във самота.

Т и си тръгна а със нея и радостта,
ти си тръгна заедно със любовта,
ти си тръгна заедно със обичта,
ти си тръгна заедно със света.

Ти си тръгна благодарение не мен.
Опитах ли се да те спра.......НЕ!!!
Опитах ли се да те върна.....пак НЕ!!!

И сега потънал в сълзи
утешавам мъката в шишето
и се питам как можах
да съм такъв глупак..

Но ти ще вдигнеш гордо глава
и по пътя свой ще тръгнеш,
ще срещнеш нови хора
а сред тях и новата любов

Аз ще остана вечно сам
ще потъна някъде във мрака,
ще бродя вечно,
посърнал,скърбящ и самотен
и ще се питам къде згреших...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me