uFeel.me
искам теб
Автор: никинцето,  30 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 461
Говори ми за любовта,
прошепни ми твоето име,
погледни в(ъв)очите ми,
кажи ми името на любовта.
Кажи ми къде си сега.
Кажи ми и не избирай мрака,
тук съм заради теб.
Не се страхувай аз съм тук до теб,
тук и ще остана.
Защото искам да съм с теб,
не ме гони аз няма днес да си отида,
необръщай гръб на моята любов към теб.
Тук до теб ще остана,
скрит някъде във теб,
поискай сърцето ми и ще ти го дам.
После и живота ми поискай,
и него ще ти дам.
Защото ти си сърцето,
душата ,живота,
давам всичко искам само теб.
Ще те чакам това обещавам,
ще те пазя от всичко
и от себе си дори....
Не ме гони,аз няма днес да си отида
не обръщай гръб на моята любов,
тук съм днес и ще остана,
тук съм на мястото на твоята рана.
Отказвам да загубя теб,
отказвам да си тръгна аз сега,
отказвам се и ще остана,
защото искам теб сега.

колко е прекрасна любовта......

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me