uFeel.me
иск
Автор: strelow,  17 юни 2011 г. в 10:58 ч.
прочити: 418
Как искам да ти кажа, че те искам,

как искам да обичам те безбрежно,

как искам да си истински щастлива,

как искам да си истинска и жива...












    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me