uFeel.me
и с к а м
Автор: Elpidaa,  22 юли 2011 г. в 18:04 ч.
прочити: 308
заложѝ на мен
знам как се заплитат нощите
под чадъра на ‘синя лейди’
с много кюрасо и романтично латино
rosso & dry
миглите ми са коктейлни пръчици
с най нежния поглед извикан от друга вселена
мога да те разходя по върховете на палмите
до петата звезда от дясно
със смях на изстудено шампанско и морски бриз
заложѝ на мен
всеки плаж е казино
има едно движение с което да стигнеш
до раменете ми
20 грама лудост
и само една дума

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me