uFeel.me
и няма
Автор: ve_si_to,  23 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 271
И няма да усетя твоите устни
и няма да обичаш мен...
Ръцете ти ще галят друга
в нейния щастлив ден!

И няма да ме палиш с дъха си
и няма да целуваш мен...
На друга ще дариш сърцето,
от красотата й пленен!

И няма да гориш в огън
и няма да умираш ти,
защото аз съм толкова ранена,
а винаги единият го боли!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me