uFeel.me
грях
Автор: ivomir,  10 октомври 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 934
Като вълната идва и отива,
докосва се до нас,
а после в пясъка попива,
изчезва с плясък и без глас...

Загребва в шепи този вопъл,
по устните изписва стон,
допира там до пясък топъл,
захвърлен от вълните клон...

Въздишка се изтръгва и морето
от клона грубо отразено
отдръпва се от пясъка- но ето,
следи- сълзи остават там солени...

Така с вълната идва и отива,
доплувала, докоснала брега-
надеждата- последна в нас открила
безкрайни песъчинки на греха.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me