uFeel.me
февруарско
Автор: NimeriQ,  22 февруари 2011 г. в 00:10 ч.
прочити: 454

В последната неделя на февруари,

когато се приготвям за да тръгна

зелената мъгла край светофарите

ще ми помаха. Бледа и оскъдна.

И може би след мен ще се събудиш

веднъж поне свободен. Като рима.

Ще преболя. А ти ще ме разлюбиш

тъй лесно както свикна да ме има.

Отгоре ще надничат чужди покриви,

протегнали в дъжда ръце – улуци

и с цвят на керемиди ще е мокрото

усещане във мен. Че ще се случиш.

 

Когато съм готова... ще е стръмно

в душата ми (с димящите цигари).

Неделния ми път върви по тъмно

и аз вървях. Но свърши с февруари.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me