uFeel.me
ела в моя свят
Автор: tanq_mezeva,  6 юли 2011 г. в 23:57 ч.
прочити: 536
може ли да долетя
като птица лекокрила
в клоните да се поспра
и попея песен мила
с думи бисерни слова
славославящи деня ми
в който срещнах любовта
и се спря за миг дъхът ми

може ли да излетя
сбрала с човчица  звездите
дето греещи в нощта
отразяваха сълзите
като  капчици роса
с радост бляскаха очите
призоваваха \"ела\"
в моят свят във висините

там е пролет без тъга
там е слънце животворно
и над цветната дъга
пеят ангели мажорно
химн прославящ вечността
възкресяващ в нас мечтите
свят  даряващ любовта
озарил с целувка дните

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me