uFeel.me
една минута
Автор: kriska_iska,  8 август 2011 г. в 00:15 ч.
прочити: 259

 

Искам още една минута.

Само една минута с теб.

Една минута в обятията ти

Една минута за последна целувка.

Една минута за последна прегръдка.

Една минута за последни две думи

-        Обичам те !

Една минута за да се изгубя в погледа ти.

Искам последна минута с теб и нищо друго.

Една минута с теб за да си спомня всички щастливи мигове с теб.

Една минута искам но всъщност искам цяла вечност с теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me