uFeel.me
дъжд от сълзи
Автор: kote_tr,  4 юли 2011 г. в 18:44 ч.
прочити: 217
Погледни нагоре към
небето виж угасващата
звезда която гасне
за своята половинка.

Тази звезда е моята
душа която гасне
за теб сега.

Всеки път когато вали
знай,че за теб
плача аз,че всяка
капка е моя сълза.

Преброи капките и виж 
колко ме боли. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me