uFeel.me
дъщеря ми
Автор: maska,  5 април 2011 г. в 16:41 ч.
прочити: 165
          И ме разтърси страшно чувство...
          То ме изхвърли към звездите.
          Но как ме свърза здраво
          със земята на дедите,
          със скалите й...
          То ме взриви със радост
          и ме минира с грижи -
          грижи за искрица нов живот.
          Сега и болки и надежди нови -
          още от Адам и Ева в мене закодирани -
          се родиха от неземната моя
                                       и земна любов...

           

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me