uFeel.me
далеч от спомена...
Автор: ve_si_to,  24 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 281
далеч от спомена греховен
ще бягам...
по пясък някяк си зловещ...
пред мен съня любовен
ще грее...
ще запаля свещ!
погледът ти само за секунди нежен,
аз виждам часове наред...
в спомена ръцете ти усещам
и чувам думите изречени поред!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me