uFeel.me
болка2
Автор: dildim104,  7 февруари 2009 г. в 13:40 ч.
прочити: 406

Черни облаци появиха се в моя живот

 

и след гъста мъгла търся капка любов...

 

От животното опитвам се да направя човек

 

и бавно губя надежда за теб…

 

Болка усещам в моето сърце,

 

все едно някой с нож го боде...

 

Докато горещи, кървави сълзи,

 

изпълват моите очи...

 

сърцето ми  топи се като свещ

 

и бавно умира всеки един негов копнеж.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me