uFeel.me
болка
Автор: никинцето,  1 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 410

Всеки ден те чаках

но ти така и не дойде,

какво се промени

между две влюбени души.



Аз зная черна орис ни раздели

но аз не разбрах докато,

един ден не видях

твойта снимка закачена

на една стена.



За миг я зърнах и разбрах,

че теб те няма,

няма те до мен

не можах да повярвам на мойте очи

очи пълни със сълзи.



Дойде денят на мойта болка

когато черната земя,

завинаги раздели

две влюбени души.



Хиляди сълзи пророниха мойте очи

докато гледах как те губя,

боли аз знам от изгубена любов

която наранява две обречени души

обречени на вечна самота...


...и остава само едно - болката.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me