uFeel.me
без име
Автор: sanq,  27 март 2009 г. в 17:06 ч.
прочити: 190
Днес рожденик си трябва ти радост!
Не от мен ще получиш това.
С тишината на стихваща младост,
друга реди нежни слова

Беше друго, хубаво беше,
но мигът на раздяла тъй лош
ни настигна и после отне ти
глътка въздух и твоя живот

И сега без да мислиш как дишаш
продължаваш напред без искра
разделените пътища виждаш,
а на края им - няма ме...
няма любов...

27.03.2009 ПОСВЕТЕНО НА ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО СЪМ ОБИЧАЛА

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me