uFeel.me
бавно
Автор: ulita,  8 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 585
Все бавно запълвам часовете с умора,
минутите разкъсват тишината,
която е затворена в пространство
между адски шум,и тътен,и тревога.

И слънцето изпепелява тъй жестоко,
че и в студа е сякаш топло,
изгаряща лавина се задава
от шум,и тътен,и тревога.

Крещящи цветове объркват и влудяват,
червено-вече е на мода,
което бълва сякаш лудост
от шум,и тътен,и тревога.

Небето иска да погълне всичко
от задуха пленил земята,
порой от дъжд зелен ще я промие
от този адски шум,и тътен,и тревога.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me