uFeel.me
baby blue
Автор: silviakrumkova,  27 декември 2009 г. в 13:14 ч.
прочити: 369
Очите ти са сини като небето рано сутрин,
когато е безоблачно и хладно,
когато няма вятър и мъгли.
Очите ти са сини като извор,
от който пия жадно,
водата му е бистра и студена,
погалена от слънчеви лъчи.
Обичам те, бейби!
Любовта е красива когато те чувствам,
                            когато мълчим!
Няма грях в любовта. Тя е сила!
И когато е сладка, и когато горчи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me