uFeel.me
Звукът на нощта
Автор: datska,  21 ноември 2008 г. в 14:59 ч.
прочити: 644
Звукът ... на нощта
облечен е в лилаво.
В самотна тишина
рисува сънища в бяло.
Цялата треперя,
но не е от студ.
Не мога да намеря
твоя мил звук.
Но ще те чакам
и тази нощ нежна.
Звезда ще падне
в следата на копнежа.
Ще те чакам изгрев мой,
ще те чакам мое щастие.
И мечтите си безброй
ще споделя в твоите обятия.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me