uFeel.me
Звездица
Автор: evening,  30 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 390
Звездице моя мила,
ти ли светиш ми в нощта
и пътят ми огряваш,
та по него смело аз сега вървя?
О,слънциче любимо,нужно си ми ти,
но по нужни са ми неговите две очи.
От теб отказала се бих дори
и денем да не виждам слънчевите ти лъчи,
но искам само него разбери
и пламъка в сърцето да не спира да гори.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me