uFeel.me
Звезден танц
Автор: sel_an,  24 октомври 2009 г. в 14:10 ч.
прочити: 511

Танцуваме двамата с теб под Луната
звездите учудено гледат в захлас
събираме влюбено в нас светлината,
която щастливи отправят към нас.

С поклон те ни канят по пътя да тръгнем
стълба невидима спускат в нощта,
а времето спира щом се прегърнем
и устни докоснем, и слеем тела.

Уверено аз те държа за ръката
посоката знаеш, знам я и аз
и друг път сме ходили с теб до Луната,
оркестъра звезден свири за нас.

Прегръщам те с много любов и надежда
сливаме в танца със тебе тела
звездите свенливо си погледа свеждат
пред нашите чувства, превзели нощта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me