uFeel.me
Звезден прах
Автор: rynsuid,  8 септември 2009 г. в 14:48 ч.
прочити: 414
Сън ли бе или на яве,
любовта която изживях?
сън ли бе или на яве,
спомен в купчина от звезден прах?

Обещание пред тебе дадох,
но от него ме боли.
Да отидох си но не забравих,
влюбени със тебе сме били.

Сън ли бе или на яве,
сън от наще спомени?
Сън ли бе или на яве,
любовта която ни сплоти?

Ти поиска да забравя,
да изтръгна своето сърце.
Уви животът продължава,
с кръвта оцапала моите ръце.

Сън ли бе или на яве,
любовта която изживях?
Сън ли бе или на яве
притихнал в купчина от звезден прах?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me