uFeel.me
Звезден прах
Автор: Ellan,  14 декември 2012 г. в 23:21 ч.
прочити: 204

 

С теб ще се виждаме понякога

и тихо ще надниквам в теб.

Ако поискаш, ако позволиш

и ако душите ни се срещнат

ще имаш всичко, от което

би могъл за миг да си щастлив...

И този миг отново и отново ще се сбъдва,

когато пак до мене приближиш.

Когато после си свободен да си тръгнеш,

единствено ти сам ще си решиш!

И дните ни, без маски или обещания,

ще бъдат светли като утринна зора.

Ще бъдем истински, без чувство за вина,

защото само сбъднатият миг е важен,

като посипан звезден прах или мечта!

 

Тони Тодорова

Ellan

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me