uFeel.me
Зовът на морето
Автор: estrella84,  30 март 2011 г. в 20:51 ч.
прочити: 407
Морета и океани пак те зоват...
Земи далечни, и непребродени...
Обречен си да изпълниш дългът...
Багажът е пълен със спомени...

И гордо стоиш на огромната палуба,
и взираш се в дирята мътна вода..
За тебе е дълг, за мене е загуба...
Самотна, тъжна, слаба жена...

Морето от сушата се откъсва,
и корабът вдига бели платна...
Но тъмно е в мен-разпилени чувства...
Отпечатъци от стъпки по брега...

И се обърнах сякаш за последно...
Поглъщаше те хоризонта син...
Изчезнал от живота ми безследно...
Разпален огън, после само дим...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me