uFeel.me
Зовът на луната
Автор: az20sam,  18 юли 2011 г. в 08:28 ч.
прочити: 198

Бъди със мене,

нежно ме люби,

че ме обичаш

нежно ми шепти.

 

Всяка нощ луната

тихо ни зове.

Да се слеят телата

искам от все сърце.

 

Нека бъдем нерезумни,

ела при мин, ела.

Нежно ме докосвай,

овладей във мен страстта.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me