uFeel.me
Зная... Време е да тръгваш
Автор: LYCKI,  19 юли 2011 г. в 07:05 ч.
прочити: 191
Тежки нощи, тежки изневери,
пагубно душата ми тежи,
цял живот преследвала химери,
днес откривам твоите очи.
Те не лъжат, те не укоряват,
те не търсят грях, нито вина
Най-красивата лъжа е тази -
възкресила мъртвата душа.
Зная... Време е да тръгваш,
просто ще подвия колене.
С плащ когато младостта загърнеш
да си спомниш този миг поне -
как във тишината затрептяла
нечия душа осиротява.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me