uFeel.me
Знам
Автор: chvassilev,  23 март 2011 г. в 17:05 ч.
прочити: 271
Аз не съм в твойте мисли. Но знам,
че в душата ми плачеща скиташ
и облечена в чувства и плам
през горещите люляци тичаш...

...Тичаш денем и нощем към мен.
и от мисли не можеш да дишаш,
неразбрала, че няма и ден,
в който аз зарад теб да не питам:

Да не питам морето с вълни
и спокойните облаци с вятър
и дъждът който тихо ръми
над сърцето ми - празен театър.

Неразбрала, че всъщност с очи
и със поглед душата ми смиташ
и оголваш отляво скали
над които умът ми залита.

Не, не съм в твойте мисли. Но там,
всички свои надежди оставих
и стотици години ще дам,
за да мога за тях да забравя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me