uFeel.me
Знам...
Автор: мариники,  8 октомври 2010 г. в 10:20 ч.
прочити: 616
Знам,
че ме чакаш…
с пръсти топли от звезди
нежно
да ме помилваш,
с душа от тиха луна
моята
с любов да прегърнеш..

В сън
свиден и мил
все до тебе заспивам,
стъпките ти
неизвървяни към мен
в сърцето си
пазя
като бисери бели..

Знам,
че ме чакаш… някъде там,
на пътеката
между тук и оттатък
за ръка
да ме поведеш
към среща
първа и последна...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me