uFeel.me
Знам, че ме обичаш
Автор: harryniki,  1 юли 2011 г. в 12:46 ч.
прочити: 265
Сърдиш ми се?
Криеш ли се?
Защо мълчиш?
Какво целиш?

Знам, че ме обичаш
и че друго го наричаш.
Това, което чувстваш
е първичен зов!
Това, което чувстваш
е любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me