uFeel.me
Знаеш ли?
Автор: murzelanata,  7 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 609
Знаеш ли?Аз обичах те и заспивах в ноща,но ти не желаеш да имаме една обща съдба.Искам с поглед да кажа "ЕЛА!",но нещо ме спира и плача вместо това.Защо не погледнеш в моите очи,защо не избършеш моите сълзи и да бъдем щастливи без да има тъга в моята млада и нежна душа!Зная,че не искаш,но само кажи,ако трябва дори ме излъжи-но искам да знам че никога нищо не ще ни раздели!И че ще бъдеш вечно до мене ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me