uFeel.me
Знаеш ли?
Автор: karincheto,  19 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 535
Ти знаеш ли какво е да обичаш?Да чакаш в самота сам-сама,за него денонощно да копнееш и той да бъде твоята мечта.Мечта,която в живота няма да се сбъдне,която заедно с теб живее,която те примамва и отблъсква и заедно с твоето сърце копнее!При всеки негов поглед да потръпваш.Да го ревнуваш чак до болка ти.Да чуваш,че за друга той живее,за други черни,хубави очи.Ти знаеш ли какво е да обичаш,навред да виждаш неговия лик,очите черни страстно да те молят,да го завеш с чист и молещ вик!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me