uFeel.me
Знаеш ли
Автор: az20sam,  14 юли 2011 г. в 13:30 ч.
прочити: 180

Ти знаеш ли, че можеш

с усмивка да пленяваш

и с тези две ръце -

ласки да даряваш...

 

Ти знаеш ли, че страстта от теб извира,

от всяко кътче на твоята душа.

Знаеш ли, че сърцето в мен полудява,

когато докоснат се нашите тела...

 

Знаеш ли, че само с няколко думи,

можеш да ме направиш щастлива,

а твоите прекрасни целувки

карат ме от любов да летя...

 

Знаеш ли, че когато ме погледнеш,

очите ми блесват като звезди.

Знаеш ли, че когато ме прегърнеш -

най-желанатa жена правиш ме ти...

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me